Etažno grejanje

Akumulacioni bojler za etažno grejanje

Etažno grejanje omugućuje komfor topline u životnom i radnom prostoru. Za zagrevanje prostora, kotlovi za etažno grejanje mogu da budu kotlovi na struju, kotlovi na gas, čvrsto gorivo ili pelet.

Etažno grejanje na struju sa nižim troškovima

Kotlovi na struju predaju toplotu koju prima akumulacioni bojler. Posebno tokom noći,akumulacioni bojler prima toplotu, dok je jeftina struja. Uz proračun za akumulacioni bojler, račun za grejanje na struju može se smanjiti za 30%. Uz akumulacioni bojlerisplativo je dodati solarne kolektore, čime se dodatno ostvaruje ušteda energije. Conseko d.o.o. Beograd u kućne sisteme za podno i etažno grejanje uz kotao na struju snage od 6 do 27kW, ugrađuje odgovarajući akumulacioni bojler od 300l do 2000l, uz odgovarajući sistem upravljanja.

Kotlovi za grejanje i akumulacioni bojler

Peći za etažno grejanje i kotlovi za grejanje tokom rada generišu toplotu, koja ukoliko se dobro ne reguliše, utiče na neravnomernost temperature u prostoriji. Uz akumulacioni bojler postiže se ujednačen nivo temperature u prostoru. Na taj način, uz niže troškove za grejanje, postiže se udobniji životni prostor. Kontaktirajte Conseko d.o.o. Beograd za odgovarajuće rešenje zaakumulacioni bojler i grejanje na struju. Primer: Akumulacioni bojler od 300l, dnevno akumulira 14kWh, što mesečno sačuva 420kWh u jeftinoj noćnj tarifi. To je mesečna ušteda od 5.600 dinara, odnosno 37.000 dinara po sezoni, po cenama struje iz avgusta 2013.